Personal Life Coaching

Groeien, jezelf ontwikkelen, én tegelijkertijd de regie over je eigen leven houden.

Écht, we komen allemaal eens op een punt in ons leven, dat we (even) niet meer weten hoe het verder moet. Geloof me, een aantal gesprekken met een LifeCoach kan je (weer) richting geven en de nodige houvast bieden.

Ik ben blij dat je er bent…..

LifeCoaching is echter meer dan een paar goede gesprekken…..

Het is een vorm van bewezen, veilige én vooral effectieve, begeleiding waarbij wij samen, als gelijkwaardige partners, jou helpen om wenselijke, duurzame, en soms hele noodzakelijke veranderingen in je leven te initiëren en stimuleren.

Ik volg geen script of vast curriculum, omdat jij mijn materiaal bent. Jouw coachingstraject ontstaat terwijl we elkaar samen spreken. De focus ligt altijd op het spiegelen, reflecteren, blootleggen én verhelpen van die mentale blokkades (gedachten- en gewoontepatronen) die jou ervan weerhouden, jouw ideale leven te leiden.

Ik wil dat je inziet wie je écht bent, dat je totale duidelijkheid krijgt over wat je wilt in je leven, en tegelijkertijd een onstuitbaar vertrouwen in jezelf ontwikkeld, op alle gebieden van je leven, zodat niets jou meer in de weg zit om niet alleen persoonlijke een opmerkelijk leven te gaan leiden, maar ook professioneel te kunnen presteren op het, voor jou hoogst mogelijke prestatieniveau. 

Ik wil dat je de psychologische flexibiliteit ontwikkelt, om beter om te gaan met verrassingen en ingrijpende veranderingen in je leven.

Zodat je weer ruimte hebt om rustig adem te halen en om je heen te kijken!

Over mij

"Je wil zoveel mogelijk regie over je eigen leven hebben, toch?"

Ik zet Marjorie, al jaren, regelmatig in voor (groeps)-coaching & intervisie, omdat zowel in de GGZ als in de VG sector veel betrokken medewerkers, bij de uitvoering van hun werk, uitdagingen hebben die veel van ze vragen. Marjorie heeft aandacht voor hun persoonlijke werkbeleving én ligt de focus op het vergroten van het reflecterend vermogen. Ook als het spannend wordt tussen werkgever en medewerker speelt zij een mitigerende rol.

Karina Wosimski, Klustermanager

Marjorie is een inspirerende, empathische, warme en benaderbare coach met veel kennis. Zij verdiept zich niet alleen in de coachée (of groep), maar vooral in de context. Ze heeft mij op een snelle manier weer in mijn kracht gezet. Zij kan mensen en teams prikkelen door vanuit theorie en heldere praktijkvoorbeelden een spiegel voor te houden. Na de coaching stopt het contact niet!

Eline Immink-Van Putten, Teamcoach

Prettige, nuchtere benadering waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Geen symptoombestrijding. In plaats daarvan kijk je naar de oorzaak van gedrag, waar dit vandaan komt en hoe je dit in de kern kunt veranderen. Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen waar ik actief mee aan de slag kan.

Dominique Warnaar, ZZP-er

Wanneer een Life Coach inschakelen?

Soms vinden mensen het lastig om de stap naar een coach te zetten. Het zou een teken van zwakte zijn, alsof ze falen. Regelmatig zie ik dan ook dat mensen eerst nog zelf proberen hun spanningen en onrust op te lossen, of simpelweg te verdragen, waarna ze uiteindelijk helaas soms nóg erger vastlopen. Wie heeft jou gezegd dat je het alleen moet doen? Ik zeg, gun jezelf hulp!

Wanneer precies om hulp vragen?

Nou, bijvoorbeeld als het je maar niet lukt om irritante en belemmerende (soms zelfs schadelijke) denk- en gewoontepatronen te doorbreken, waar je alsmaar weer tegenaan loopt. Of wanneer je maar geen balans kunt vinden tussen werk-privé of afstand-nabijheid. Het kan ook zijn dat je je persoonlijk wilt ontwikkelen, maar niet weet hoe. Maar ook wanneer je in een verandering en/of transformatie zit en je aan het (her)oriënteren bent op levensvragen. Vooral dan, kan LifeCoaching je helpen.

Maar natuurlijk ook wanneer je worstelt met angsten, depressieve gevoelens of burn-out klachten, ben je bij LifeCoaching op de juiste plek.

Misschien herken je onderstaande gedachten?

  • “Ik heb het idee dat er meer in mezelf zit, maar het komt er op de één of andere manier niet uit.”
  • “Ik kan maar geen gezonde balans tussen afstand en nabijheid in mijn werk vinden.”
  • “Ik heb steeds meer last van spanningsklachten, maar ik mag er van mezelf niet aan toegeven.”
  • “Ik heb enorme conflicten met mijn leidinggevende, maar niemand met wie ik veilig kan sparren.”
  • “Ik loop vast in mijn relatie, mij partner drijft steeds verder van me weg en ik wil dat niet.”
  • “Ik wil mijn partner niet lastigvallen met al mijn zakelijke en persoonlijke problemen, ik wil graag in vertrouwen met iemand kunnen praten.”


De meeste van mijn coachées zijn naar aanleiding van kort- en/of langdurig ziekteverzuim, reïntegratie problemen of zorgen om persoonlijk welzijn, door hun leidinggevenden naar mij doorgestuurd. Dan betaald je werkgever, maar iedereen is natuurlijk welkom!

Serieus, ik kan je helpen en ga dan ook heel graag met je in gesprek.

Welk voordeel levert LifeCoaching op?

Er zijn veel voordelen, ik zet er een paar voor je onder elkaar: 

  1. Een LifeCoach moedigt je aan en adviseert je over een reeks professionele en persoonlijke kwesties om (weer) balans tussen werk en privé te vinden.
  2. Een LifeCoach helpt je te groeien door je huidige situatie te analyseren, beperkende overtuigingen en andere potentiële uitdagingen en obstakels te identificeren en een concreet praktisch actieplan op te stellen dat is ontworpen om je te helpen specifieke resultaten in je leven te bereiken.
  3. Een LifeCoach stookt het vuur (weer) op in je relaties door overtuigingen die je saboteren om échte verbinding te maken te verwijderen en de sleutel te ontdekken tot vervulling in relaties en eenzaamheid te voorkomen.
  4. Een LifeCoach bereid je voor op (continu) verandering(en) in je leven, door je uit te dagen je moed, kracht, passie en vertrouwen in te zetten om elke uitdaging of onverwachte verandering te overwinnen die het leven je te bieden heeft.

Hoe ziet een Coachingstraject eruit?

Na wederzijdse goedkeuring volgt een INTAKE sessie (online of vis-a-vis) om jouw coachingsdoelen zo scherp mogelijk te krijgen. 

Tijdens jouw no-nonsense traject, doorspekt met wetenschappelijk onderbouwde tools en methodieken, ontwikkel je nieuwe inzichten door te reflecteren op jouw persoonlijke strategieën, met als doel je steeds bekwamer te maken in het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Ik help je om van A naar B te gaan. Geen weg is echter alleen maar rechtdoor. Soms is een eye-opener voldoende, een andere keer is het keihard werken. Jouw coachingstraject is dan ook op maat gemaakt. Je mag ervan uitgaan dat ik altijd rekening houd met jouw persoonlijke tempo.

We zien elkaar gemiddeld 6 maal (+/-), in sessies van 90 minuten, eens in de 2-3  weken. Ik sta, tijdens jouw traject, echter 365 dagen per jaar, 24/7 voor je klaar! Maar zeker ook daarna!

Even contact

Je bent druk, ik weet het..

Daarom denk ik dat het goed is dat we eerst kort, vrijblijvend, telefonisch kennismaken. We kunnen dan een indruk van elkaar krijgen en ervaren hoe we op elkaar reageren. Voelen we allebei een KLIK, dan maken we gelijk een Intake-afspraak. Ik heb momenteel geen wachtlijst.

Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Deze website gebruikt cookies om een zo prettig mogelijk ervaring te creëren.

Open chat
1
Stel je vraag
Hi,

Stel hier je vraag via Whatsapp.

Warme groet,
Marjorie