Over mij

Hallo,

Uit je comfortzone stappen is misschien wel het engste én het spannendste wat er is. En toch is het soms nodig. Ik heb het ook al een aantal keren gedaan en het heeft me gebracht waar ik nu ben: gelukkig met mezelf, de mensen om mij heen én gelukkig in mijn werk.

Ik ben zeer dankbaar dat ik in mijn werk anderen mag begeleiden en ondersteunen. Ik geloof sterk in het zelf genezend vermogen van mensen en heb dan ook veel respect voor mijn coachées die vanuit een (soms diep) dal, hun kracht weer hervinden. En ik mag die groei van dichtbij aanschouwen!

Wat ik zo mooi vind aan coaching, en zeker ook aan het begeleiden van intervisie, is de verbinding die ontstaat. Écht contact maken, in gezonde nabijheid, is wat mij betreft het fundament van vertrouwen en daarmee dus ook het fundament van mijn begeleiding.

Ik zie, keer op keer, met eigen ogen dat in een inspirerende en veilige omgeving, verandering, van denk- en gewoontepatronen (houding en gedrag), écht mogelijk is, zelfs in tijden van de grootste wanhoop. Elke dag opnieuw verbazen mijn medereizigers mij met hun kwetsbaarheid, veerkracht, moed én doorzettingsvermogen.

Ik zal je met veel humor, doorspekt met holistische, oude en nieuwe (wetenschappelijke!) wijsheden, motiveren jezelf psychisch, mentaal én emotioneel open te stellen. Ik neem mijn werk en professionaliteit zéér serieus, maar mijzelf niet. Ik zal mijn uiterste best doen, jou te helpen de nodige speelsheid (relativatie) ten aanzien van jouw uitdagingen te ontwikkelen. 

Verder ben ik duidelijk en transparant en meen ik wat ik zeg. Ik ben dan ook altijd eerlijk tegen je. Als mijn aanpak (op een bepaald moment) niet geschikt voor je is, als je (eerst) beter af bent bij een andere deskundige, dan vertel ik je dat. Ook als er iets niet goed loopt, dan neem ik verantwoordelijkheid en werk ik er hard aan om de zaken recht te zetten.

Ik geloof in een leven lang leren en vind het daarom belangrijk om voortdurend mijn kennis, persoonlijke competenties en vaardigheden (nog) verder te blijven ontwikkelen en mijn persoonlijke ambities actief na te jagen. En jij kan daar de vruchten van plukken:-)!

Ons leven is geen generale repetitie, we hebben er maar één,
dus laten we er het beste uit halen wat erin zit!

Even contact

Je bent druk, ik weet het..

Daarom denk ik dat het goed is dat we eerst kort, vrijblijvend, telefonisch kennismaken. We kunnen dan een indruk van elkaar krijgen en ervaren hoe we op elkaar reageren. Voelen we allebei een KLIK, dan maken we gelijk een Intake-afspraak. Ik heb momenteel geen wachtlijst.

Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Deze website gebruikt cookies om een zo prettig mogelijk ervaring te creëren.

Open chat
1
Stel je vraag
Hi,

Stel hier je vraag via Whatsapp.

Warme groet,
Marjorie