DISC-Assessment Workshop

De DISC Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) is een instrument dat voorkeursgedrag, talenten en communicatie verklaart en begrijpelijk en niet-oordelend analyseert en helder en overzichtelijk in kaart brengt.

Wil jij ook meer weten over je collega teamleden?

De DISC Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) is een instrument dat voorkeursgedrag, talenten en communicatie verklaart en begrijpelijk en niet-oordelend analyseert en helder en overzichtelijk in kaart brengt. Het heeft als uitgangspunt dat alle mensen vier DISC-stijlen, in welke gradatie dan ook, vertonen ongeacht hun achtergrond en (persoonlijke) ervaringen. Elk mens heeft dan ook een combinatie van de vier hoofdstijlen D, I, S en C.

Programma Disc Training

Wat de reden voor het investeren in de DISC-workshop ook is, de volgende onderwerpen komen altijd aan bod:

  • Afnemen individuele DISC assessments van alle deelnemers, inclusief coachingsgesprek (90 min)
  • Uitleg en achtergrond van de DISC methodiek als ontwikkelinstrument (POP)
  • Inzicht verkrijgen in het DISC-instrument door interactieve discussie en oefeningen
  • Feedback op de uitkomsten van de (online) DISC-assessment
  • Bekendheid met de mogelijkheden van het DISC-instrument, specifiek gericht op het bevorderen van het professioneel handelen van het eigen team
  • Aanzet om DISC onderdeel te maken van een team of organisatie

Resultaat

  • Belangrijkste voordeel van de workshop is dat communicatie- en gedragspatronen zichtbaar worden en hierdoor conflicten vermeden kunnen worden.
  • Teamleden kunnen prettiger werken en komen samen tot een beter resultaat.
  • De DISC-profielen bieden ondersteuning bij het vormen van een effectief Persoonlijke Ontwikkelingsplannen (POP), en daarmee onderbouwing aan dossiervorming.
  • Door de profielen wordt duidelijkheid verkregen ten aanzien van de ‘gewenste’ persoonlijke/professionele eigenschappen die het strategische organisatiebeleid effectief ondersteunen en daarmee vormgeeft aan het Personeelsplanning beleid.

Neem contact op voor meer informatie!

Even contact

Je bent druk, ik weet het..

Daarom denk ik dat het goed is dat we eerst kort, vrijblijvend, telefonisch kennismaken. We kunnen dan een indruk van elkaar krijgen en ervaren hoe we op elkaar reageren. Voelen we allebei een KLIK, dan maken we gelijk een Intake-afspraak. Ik heb momenteel geen wachtlijst.

Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden en je mag ervanuit gaan dat alles wat we bespreken door mij uiterst discreet wordt behandeld (valt ook onder AVG).

Klik op onderstaande knop om direct een moment te plannen om even te bellen.

Deze website gebruikt cookies om een zo prettig mogelijk ervaring te creëren.

Open chat
1
Stel je vraag
Hi,

Stel hier je vraag via Whatsapp.

Warme groet,
Marjorie